Időjárás

A döntetlen reálisabb lett volna

Mindkét fél az első győzelmére hajtott, ennek megfelelően háromesélyes találkozóra volt kilátás városunkban. Az első félidőben többnyire a vendégek domináltak, de nem tudták gólra váltani kínálkozó lehetőségeiket, mert vagy hálóőrünk Szász Dávid, vagy valamelyik védőnk mentette meg a góltól kapunkat. A térfélcsere után átvettük az irányítást, de a gól sajnos nem jött össze.

A meccs hajrájára megélénkültek az események. Egy szöglet után Nagy Sándor fejessel juttatta vezetéshez a látogatókat. Nyomban ezt követően válaszolhattunk volna, de előbb csak egy kapufa sikerült, majd Adamecz István hagyott ki egy büntetőt. Halmazati büntetésként pedig a 88. percben Szalai Balázst is kiállították, aki a kiugró Bozsó Milánt „akasztotta” utolsó emberként. 

Dévaványai SE–Gyulai TFC 0–1 (0–0)
Dévaványa, 200 néző Vezette: Kocsondi Bálint. 

Dévaványa: Szász – Szalai, Marton, Hrabovszki, Gubucz – Somogyi, Adamecz, Barna (Horváth B.), Szabó P. (Papp V.) – Kovács F., Ernyes. Játékos-edző: Kovács Gyula. 

Gyula: Démusz D. – Patkás, Jimoh (Kádár), Nagy S., Kukla – Fülöp T. (Repisky), Bozó (Susánszki), Tövisháti, Kormány – Bozsó, Konyecsni (Bagi). Edző: Démusz Zsolt. Gólszerző: Nagy S. (80.). Kiállítva: Szalai (88.).